Vdova, Michaela Čobejová

Do styku s drogami a zbraňami prichádzala už od detstva. Spoveď mafiánskej Vdovy začína!

Z krásnej rozprávky do krutej reality! Radšej by som o ničom nevedela.

Príbeh Tamary Vicenovej pokračuje aj počas týždňa. Prečítajte si jej spoveď exkluzívne na našom webe. Tu vás čaká to, čo neuvidíte na televíznej obrazovke.  

Mala som asi štyri roky, keď ma otec prvýkrát zobral so sebou do práce. Zafajčené priestory, tmavé kúty, bezkrkí muži a malá blonďavá princezná. Kreslila som si, kým on preberal najlepší spôsob, ako dostať z Ruska zbrane na Slovensko. Mama bola celý život naivná, absolútne netušila, čo otec robí. Myslela si, že prevádzkuje reštaurácie a bary v centre mesta. Tak, ako si to teraz myslia o dedkovi Natália a Boris. Alex vie všetko. Alebo takmer všetko. Nechápem, ako na to prišiel. Istotne to nemá z usbéčka, ktoré mi Ivan nechal. Nie je to bezpečné a môže situáciu nechtiac skomplikovať. A potom sa z toho už nikto z nás nevyvlečie….

Chcela som ich pred týmto odhalením uchrániť. Čo najdlhšie, ideálne do konca ich života. Alebo aspoň môjho. Zatajovať Ivanove kšefty mi teda veľmi nešlo, keď o nich môj najstarší syn vie. Mňa však nechránil nikto. Mama to buď  nevedela, alebo nechcela vedieť, ale mne veľmi skoro došlo, v čom otec lieta. A dobrovoľne! Prečo by nenamočil do toho i mňa, jeho dcéru. Brával ma na stretnutia s obchodnými partnermi, sedávala som s nimi pri večeri, keď bola mama na prechádzke s Katy alebo Andrejom. Neskôr sme sa všetci traja spolu hrávali v office jednej z jeho reštaurácií, kým on preberal zásielku novučičkých čerstvo premazaných samopalov voňajúcich jeho rodiskom.

Mala som fakt zaujímavé detstvo. Okrem rozprávok a detských hier, aj drogy, zbrane, mafia. Ako z filmu. Bolo to ale prirodzené. Vyrastala som v tom. Pamätám si, ako raz jeden z jeho chlapov nechal na stole pripravenú lajnu. Vyzeralo to tak neškodne. Jéj cukor! Taký mama dávala do koláčov každú nedeľu. Nechať cukor len tak na stole, to sa nerobí. Zakričala som na Katy a Andreja. Namočila som doň prst a olízla som. Fuj, bolo to horké! Strašne sa mi zatočila hlava a bolo mi zle. Začala som hrozne rýchlo dýchať…  Strašne som sa zľakla.  Ešte, že Katy a Andrej neochutnali… Otec zúril, keď ma prichytil, ako stojím nad stolom a strkám prsty do fetu. Jačal ako zmyslov zbavený . Toto som s mojimi deťmi prežívať nechcela.  Chcela som, aby moje deti zažili iné detstvo, aby mali iný život ako ja. A Katy? Tá je normálna. Ja čosi medzi normálnosťou a Vicenovcami. To sa o Andrejovi povedať nedá. Jemu z toho všetkého totálne preplo. Zbožňuje prachy, autá a pocit neutíchajúcej moci vyplývajúcej z postavenia Danilovovcov. Ale keby mal niečo riešiť sám, je ako posraté decko. Aj preto mu je možno teraz lepšie v base. No a čo, že ho tam občas zmlátia. Vyhne sa sračkám, ktoré musím riesiť teraz ja. A s Cipom. To je čistý blazon.  Zasraný feťák. Závislý a nekontrolovateľný. Neznášam, keď ho nájdem fetovať. Bez fetu už nedokáže myslieť. A ja sa mám naňho spoľahnúť a prepašovať s ním Schillerovu zásielku. Boh mi pomáhaj! Nenechajte si ujsť ďalšie osudy Tamary Vicenovej v mafiánskom seriáli Vdova každý utorok o 21:30! 

Čítajte viac: 

Vdova: Šikana na škole? Takto ju rieši syn mafiána...

Vdova: Rekordne najkratšia úloha Mariána Miezgu!

Sexi Vdova Čobejová na motorke: Takto zvádza hereckého kolegu

Nevideli ste poslednú časť Vdovy? Pozrite si ju v našom archíve