Juraj Rašla Vdova

Súťaž s Vdovou: Vyhrajte večeru od Juraja Rašlu!

Pochutnajte si na menu, ktoré zostavil populárny herec.

Pre fanúšikov seriálu Vdova sme pripravili súťaž v spolupráci v Jurajom Rašlom. Vyhrať môžete večeru skladajúcu sa z 3 chodov pre 2 osoby v jeho reštaurácii G.I.RAFFE Bar Restaurant & Lounge, ktorá sa nachádza v bratislavskom centre mesta, konkrétne na adrese Rybárska brána 2. Ako sa môžete zúčastniť súťaže? Stačí zaslať správnu odpoveď na súťažnú otázku: Ako sa volá postava, ktorú v seriáli Vdova stvárňuje Juraj Rašla? Odpovede posielajte spolu s vašimi kontaktnými údajmi na sutaz@joj.sk.

Chcete vedieť, čo vás dnes vo Vdove čaká?

Dimitrij zatiaľ netuší, že jeho sestra Jelena je už niekoľko dní mŕtva a stále sa pokúša ju nájsť, aby získal späť svoje peniaze. Je len otázkou času, kedy sa postaví priamo Schillerovi. Tamara je na úteku. Pred svetom zločinu chce chrániť seba a hlavne svoje deti. Jej syn Alex ako najdospelejší je jej najbližším spojencom. Tamara sa pokúsi zamestnať v predajni hračiek u Stana, hoci dcéra Natália sa z jej pokusu o normálnu prácu vysmieva.

Andrej sa po zásahu polície v jeho dielni ocitol v rovnakej väznici ako jeho otec. Táto situácia môže mať pre ich ďalšie plány veľké výhody. Bieliková sa po nešťastnom výstrele ocitla mimo služby. V prípade rodiny Danilovovcov je však až podozrivo zapletená. Ostrovský sa od Katy dozvie, že je tehotná, ona však poprie, že otcom dieťaťa je on.

Sledujte o 21:30 na TV JOJ!