Tamara je v troskách: Prišla nielen o manžela, o otca, ale aj o matku!

Každá strata bolí, ale strata matky asi najviac.

Vicenová sa veľmi mýlila, keď si naivne myslela, že po tom, čo jej otca chytila polícia, je všetkému koniec. Zdá sa, že všetko len začína. Hoci už všetky účty Schillerovi do centa splatila, on spoluprácu s ňou ukončiť nechce. Práve naopak. Chce s ňou obchodovať aj naďalej, ale nie ako nepriateľ. Ako rovnocenný zločinec. Problémy však robí Tamarin nepoučiteľný brat Andrej.

Jeho podriadení ho vydierajú, aby im začal platiť. Lenže Andrej nemá z čoho. Keď vidí, že Schiller mu žiadne peniaze nedá, ide prosíkať k Tamare. Tá je ale neoblomná a taktiež mu nič nedá. Do situácie sa zapletie Tamarina a Andrejova mama, ktorá chce súrodencov udobriť. To by však v tej chvíli nesmeli prísť policajti, ktorí chcú Andreja zatknúť.

Pred Danilovovskou „pevnosťou“ sa zrazu strhne potýčka, ktorej obeťou je práve bezbranná stará žena. Tamara tak v priebehu krátkej doby prišla o polovicu rodiny. Manžel zomrel guľkou objednanou jej otcom, matka guľkou od polície a otec s bratom skončili za mrežami. Jediný kto jej okrem detí ostal, je paradoxne mafiánsky boss Schiller...